Bodystockings / Bodyer

0

spar 30%
spar 50%

I den første tid efter fødslen vil dette stykke tøj være en kærkommen ven for både dig og dit barn. Bodystockings, også kaldet bodyer, er noget af det allerførste tøj, som man køber til sin nyfødte. Bodyen udgør typisk basen i ethvert sæt tøj, dit barn har på i løbet af de første par år. Bodyen er nemlig den inderste beklædningsgenstand, som sikrer, at din guldklump altid har noget behageligt, praktisk og varmt på - og så hjælper den i øvrigt med at holde bleen på plads.

Bodystockings og bodyer er umiddelbart det samme, dog er de fleste af den opfattelse, at en body typisk er uden ben og med korte ærmer, mens bodystockings er en body, der dækker hele kroppen. Foruden af sikre dit barns komfort, varme og en ble, der bliver, hvor den skal, så er det som forældre også rart, at man som forældre ikke skal tænke på at i- og afklæde nattøj, hver gang barnet skal sove i løbet af dagen. Her kan du nøjes med at tage det øvrige tøj af barnet og lade bodyen bliver på. Bodyens komfort gør nemlig, at det oftest er det rareste tøj for barnet at sove i.

Én, to, mange!

Nybagte forældre har typisk en kæmpe stak bodyer og bodystockings liggende klar, til når barnet bliver født. Det er en uskrevet regel blandt forældre, som bliver overleveret fra generation til generation, at man aldrig kan få for mange bodyer. Typisk kan der, når man medregner uheld og aktiviteter, godt blive brugt 2-3 bodyer på én dag, så det gælder virkelig og at have nok liggende! Derfor er det også ret heldigt, at de små bomuldsdragter både kan anskaffes til en overkommelig pris, og at de nemt kan smides i både vaskemaskine og tørretumbler på høj varme, så de hurtigt kan komme i brug igen.

Kvalitet, materiale og design

Brands der producerer bodyer og bodystockings er alle bevidste om den essentielle funktion, som bodyen har i et barns garderobe. Derfor er de også yderst opmærksomme på at designe og producere dem i den bedste og mest rene kvalitet, som overhoved muligt. Sparkedragter, babystockings og bodyer er derfor alle lave i lækre, bløde og behagelige materialer, typisk fri for alle urene materialer, så du som forældre er “homesafe”, uanset hvilken model fra hvilket brand du vælger.

Fordi bodyen er det stykke tøj, barnets typisk bærer under det egentlige outfit, laves de fleste bodyer i ensfarvet stof og et neutralt design, som vi eksempelvis ser det hos MarMar Copenhagen, Wheat, Smallstuff og Müsli. Der er dog gået lidt design i særligt bodystockings, som ikke nødvendigvis skal bæres under andet tøj. Brands som eksempelvis MOLO, Danefæ, Småfolk og Me Too råder eksempelvis over en række spændende, farverige kollektioner med vilde prints, sjove knapper og syninger osv.

Der findes altså noget for enhver smag, og du finder det hele lige her hos Kidster, hvor vi har sammenlignet priserne på bodyer, bodystockings og sparkedragter, så du er sikker på at handle til den billigste pris, når du skal supplere op i dit barns bodyer derhjemme.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen