Ventetøj

Alt i ventetøj! Her på siden kan du finde et stort udvalg af smart og moderigtigt ventetøj til enhver anledning, herunder alt fra smarte kjoler og toppe til jeans og træningstøj. 

spar 50% emærket
spar 50% emærket
VILA bluse
199,95 99,98 kr
spar 50% emærket
spar 50% emærket
spar 50% emærket

Ventetøj – kom komfortabelt gennem graviditeten 

Hvis du er gravid, kender du helt sikkert følelsen af, at tøjet i garderoben bliver for småt, og med tiden begynder at stramme omkring den gravide mave. Hvis du ønsker at komme komfortabelt igennem graviditeten, skal du derfor købe smart ventetøj, som skaber plads til den voksende mave. 

Fælles for det store udvalg af ventetøj er, at det er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, komfort og pasform for både dig og baby, så du kan komme igennem graviditeten uden at gå på kompromis med en aktiv hverdag.

Ventetøj som ikke går på kompromis med designet

9 måneder er lang tid, hvis tøjet ikke sidder, som det skal. Frygt dog ej, for du kan sagtens komme igennem graviditeten med den gode stil i behold. Her på siden har vi derfor stil og smart design for øje, så du kan føle dig smart og stilstikker i ventetøjet igennem din graviditet. 

Vi tilbyder et stort udvalg blandt forskellige mærker, så du kan finde lige netop det ventetøj, som passer til dig, uanset om du er til smarte og praktiske bomuldskjoler, eller om du er til stramme jeans og fine skjorter. Derudover kan du finde et stort udvalg af festligt ventetøj, så du kan vise din gravide mave frem til festlige arrangementer på komfortabel og stilrigtig vis. 

Tøj som omfavner din gravide mave

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal købe ventetøjet i? Det er forskelligt, hvordan størrelserne er på ventetøjet. Ved nogle mærker er det de europæiske størrelser som 34, 36 og 38, som er gældende, mens det hos andre mærker afhænger af, hvor langt du er kommet i graviditeten. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, kan du først og fremmest følge måleanvisninger. Ellers er et godt råd at vælge din normale tøjstørrelse, da meget ventetøj er designet i stoffer, som er designet til at strække sig, i takt med at baby vokser. Mange bukser og nederdele har ligeledes en justerbar linning, så du har mulighed for at justere underdelen, så den omfavner din gravide mave, helt uden at stramme og nage. 

Find dit komfortable og moderigtige ventetøj her på Kidster.dk

Nærmer du dig 12 uger af din graviditet, og er tøjet i garderoben begyndt at stramme? Med vores store udvalg af ventetøj behøver du ikke at slippe din personlige stil, når du skifter garderoben ud med ventetøj. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af ventetøj, så alle kvinder kan føle sig smarte, moderigtige og ikke mindst tilpasse i vores ventetøj. 

Her på siden kan du tilmed finde dit nye ventetøj til overkommelige priser, så du ikke behøver at bruge en formue på dit nye ventetøj. Din krop og din baby vil takke dig for ventetøjet, som vil give kroppen plads til at udvikle sig og give dig plads til aktivitet under graviditeten. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen