Spisetid

Her finder du alt, hvad der er behov for, når dit barn skal spise, og dette gælder både, når barnet skal spise hjemme og ude. Vi har nemlig et stort udvalg af tallerkner med spændende motiver og bestik, til når der spises hjemme og flotte og farverige madkasser, til når der skal tages madpakke med. Du finder også masser af fine hagesmække og dækkeservietter her på siden, så at du undgår det helt store rod, når barnet udforsker maden, samt smarte og praktiske opbevaringsbokse, så at du har mulighed for at forberede måltider og snacks på forhånd og putte det i køleskabet eller fryseren.

spar 25%
spar 25%

Gør spisetid sjovere og mere praktisk

 

 Spisetid kan hurtigt blive en rutinesag, som bare skal holdes praktisk og hurtigt skal overstås. Tit kan den lille give en grå hår, når maden ryger til højre og venstre, og man kan næsten ikke vente med at få ryddet af bordet igen og komme videre i programmet. Det behøver dog slet ikke at være sådan. Her på siden finder du masser af produkter, som er med til at gøre spisetid sjovere og hyggeligere både for børn og forældre. 

 

Når madgriseriet skal holdes på et minimum

 

Det kan godt komme til at ligne lidt af en krigszone, når maden bliver serveret for ens barn, og samtlige madvarer skal føles på, smages på og spyttes ud igen. Dette gælder især, når barnet er nået til den fase, hvor det hedder ”kan selv, vil selv”, og det dér med at prøve at styre ske og gaffel selv er nyt og spændende. Heldigvis er der masser af måder at mindske madgriseriets omfang på, så at den ikke står på hovedrengøring og et bad til junior hver gang, der er blevet indtaget et måltid. Vi har masser af produkter her på Kiidzo.dk, som er med til at gøre spisetid både sjovere og mere overskuelig. Her på siden finder du eksempelvis tallerkner og bestik med sjove farver og motiver, som helt sikkert vil vække dit barns interesse. På siden er der også masser af flotte og praktiske hagesmække, som mindsker risikoen for plettet tøj og et bord, der ligner en slagsmark. Iblandt vores udvalg har vi hagesmække fra kendte mærker som BABYBJÖRN, Smallstuff, CeLaVi, Pippi og mange andre. 

 

Madkasse til når der skal medbringes madpakke

 

På Kiidzo.dk finder du madkasser for enhver smag – fra Lego-madkasser formet som de klassiske legoklodser til de mere stilrene og moderne madkasser fra det populære Designletters. Der findes masser af madkasser med smarte funktioner som for eksempel madkasser med tilhørende køleelement og madkasser med separate rum til diverse madvarer. 

 

Børnefødselsdag med alt hvad der hører til

 

Her på siden finder du også alt, der skal til for at gøre børnefødselsdagen ekstra speciel og gennemført. Du kan finde spændende og flot pynt til fødselsdagskagen som eksempelvis sukkerprint med motiver fra børnenes yndlingsfilm og favoritserier samt kagelys i alskens udformninger og farver. Selvfølgelig skal der også gøres noget ekstra ud af fødselsdagsbordet, og vi har netop et stort udvalg af flotte servietter og bordpynt, som helt sikkert vil imponere dit barn og legekammeraterne. Noget der er meget vigtigt, når der skal holdes børnefødselsdag, er invitationerne, da det er noget, som barnet selv er involveret i, da barnet som oftest selv får æren af at uddele invitationerne i børnehaven eller i skolen, og så er det jo vigtigt, at invitationen ser lidt sej og sjov ud. Heldigvis er der masser af flotte og spændende invitationer at finde her. De findes i alverdens forskellige motiver, så om der skal holdes fødselsdagsfest, hvor temaet er superhelte eller prinsesser, så finder du nemt invitationer her på siden som matcher temaet.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen