Pusletid

Her på siden finder du alt, du skal bruge, når bleen er blevet tung, barnet skal i bad, tænderne skal børstes og meget mere. Når man har det rette udstyr bliver pusletid lige den smule mere overskuelig, og vi har heldigvis et bredt udvalg af produkter som netop er skabt til at gøre pusletid nemmere for dig som forælder. Vi har produkter fra mærker som Baby Dan, Filibabba, Småfolk, Sebra, Smallstuff og mange flere, så der findes produkter for enhver smag. Vi har produkter i mange forskellige farvetemaer, så at du nemt kan finde det, du skal bruge til pusletid, som passer til din personlige stil på badeværelset. 

Pusletid ved puslebordet

Du kommer uundgåeligt til at tilbringe rigtig mange timer ved puslebordet de første år af dit barns liv. Det er bare en af de der tjanser, hvor mor og far som regel ikke står i kø for at få lov til at være med. Men uanset hvem der ender foran puslebordet i sidste ende, så er det ganske enkelt noget, der skal gøres, og så kan man jo lige så godt få det bedste ud af det. Det er en rigtig god idé at indrette puslebordsområdet funktionelt og praktisk med alt det, du får brug for inden for rækkevidde, så du nemmest muligt kan få fuldført opgaven. Og bare rolig, som forældre vænner man sig lynhurtigt til tjansen, og for mange ender det rent faktisk også med at blive nogle hyggelige øjeblikke med smil og grin fra baby.

Badetid

Når det er tid til at barnet skal i bad, så er det rart at have nogle ting at underholde barnet med. Det kan eksempelvis være sjove badedyr, legetøjsbåde og andet badelegetøj, der kan gøre badetid sjovere for dit barn. Hvis dit barn er nået til den alder, hvor det kan sidde selv, så kan det være en idé at investere i en badestol. En badestol gør, at du har armene fri og derfor nemmere kan bade og lege med dit barn. Efter at barnet er kommet op af badet og er blevet tørret, vil dit barn elske at blive pakket ind i en lækker morgenkåbe eller et blødt badeslag, hvilket du finder mange forskellige slags af her på siden. 

Når der skal pusles

Her på siden finder du, hvad du skal bruge, når barnets ble skal skiftes. En blespand behøver ikke være grim, og vi har masser af fine blespande, som vil falde i de flestes smag. Vi har også et bredt udvalg af fine og behagelige stofbleer i mange forskellige farver og med forskellige motiver og mønstre. Derudover har vi en del puslepuder, så at barnet kan ligge blødt og behageligt, mens bleskiftningen finder sted. Små børn har en tendens til at blive lidt utålmodige, når der skal skiftes ble, og så kan det være en fordel at have en uro hængende over puslebordet, så at barnet har noget spændende at kigge på. Er barnet stort nok til at påbegynde pottetræningen, har vi også et bredt udvalg af fine potter.

Amning

Vi har alt, der skal bruges, for at gøre amningen nemmere og mere behagelig for dig, som er nybagt mor. Vi har flere forskellige slags amme-indlæg, som både holder huden tør, brysterne varme, er behagelige, og som sikrer, at en eventuel lækage ikke vil kunne ses på dit tøj. Derudover har vi også amme-puder, som er med til at give dig støtte, mens du ammer dit barn, hvilket medvirker til at gøre amningen mere behagelig for dig. Har du behov for en brystpumpe, finder du også mange forskellige slags varianter af brystpumper på siden. 

Alt til pusletid på Kiidzo.dk

Her finder du alt det, der kan være med til at gøre pusletjansen og bleskiftet lidt mere bekvemt, hyggeligt og ikke mindst praktisk. Kategorien dækker over alt fra sutter og stofbleer til sutteklude og sutteflasker samt udstyr til amning og øvrig pleje. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen