Bordfodbold

Er I flere i familien som er konkurrencemennesker så vil et bordfodbold-bord med sikkerhed skabe glæde i hjemmet. Med et bordfodbold-bord i hjemmet kan I udfordre hinande lige når I har lyst. Et bordfodbold-bord er med til at skabe et hyggeligt samværd i familien - også selvom kampene kan blive en smule ophedede! Du finder mange forskellige slags bordfodbold-borde af den bedste kvalitet her på siden af. Vi har borde af mærker som Garlando, Stanlord samt MegaLeg. Små sager som bordfodbold-bolde har det med at forsvinde på mystisk vis, så hvis I pludselig står og mangler bolde, så kan I også finde dem her på siden.

spar 7% emærket

Bordfodbold – sjov for hele familien

Med et bordfodbold-bord i hjemmet er hele familien sikret timevis af skøn underholdning. Her er der tale om en aktivitet, hvor alle kan være med – unge som gamle. Bordfodbold er et meget simpelt spil, som er nemt at sætte sig ind i. Bordet fungerer som en fodboldbane, hvor du kan dreje på nogle håndtag, der er placeret på siden af bordet, som er forbundet med fodboldspillerne inde på banen, således at de kan skyde til bolden. Og så gælder det ellers bare om at få bolden ind i modstanderens mål. Bordfodbold-bordet kan bruges, når der bare lige skal spilles en hurtig kamp, men også hvis der skal afholdes familieturnering for at kåre husholdningens ultimative bordfodbold-mester! Man behøver ikke være den store fodbold-entusiast for at more sig med en omgang bordfodbold, men for dem, som går op i fodbold, så er chancen der jo for at føle sig som den nye Cristiano Ronaldo – bare på en bordfodboldbane i stedet!  

Samvær, hygge og konkurrence

Bordfodbold er en måde at underholde børnene på, som ikke indebærer at sidde og kigge på en skærm, som nutidens teknologi ellers indbyder til. Bordfodbold er et godt, gammeldags spil, hvor formålet er, at konkurrere og have det sjovt. Aktiviteter som eksempelvis bordfodbold kan medvirke til at bringe familien tættere sammen, da det er underholdning, som hele familien kan være med til, og hvor familien tilbringer ægte kvalitetstid sammen. Her kan selv de mindste i familien også være med. Selvom der godt kan gå konkurrence i det, så skal det stadig være skægt og hyggeligt. Bordfodbold-bordets størrelse afgør, hvor mange der kan være med til at spille, da de forskellige borde har forskellige antal af håndtag, som man kan styre. Derfor er det vigtigt at have med i tankerne, når bordet skal købes. 

Bordfodbold-borde på Kiidzo.dk

Her på hjemmesiden har vi en række forskellige slags bordfodbold-borde. Bordene er fra mærker som Roberto, Garlando, Stanlord og mange andre. Borde af disse mærker er af den bedste kvalitet, hvilket gør, at du er sikret et kvalitetsprodukt uden lige. Nogle af bordene er sammenfoldelige, således at I nemt kan pakke bordet væk, når der ikke spilles, og bordet ellers ville stå og fylde for meget. Bordene findes med mange forskellige designs – nogle af bordene er meget stilrent designede og har et klassisk style, mens andre af bordene har mere fodboldinspirerede designs med fodbolde og flotte farver på siderne. Det er helt op til jer, hvad I synes vil passe bedst ind i jeres hjem. Ved at købe dit bordfodbold-bord på Kiidzo.dk er du sikret at få det til den billigste pris. Vi har nemlig samlet alle de bedste priser på vores bordfodbold-borde, så at du ikke bruger penge, som du ellers kunne have sparet. Udover at der er penge at spare ved at handle via Kiidzo.dk’s hjemmeside, så er du også, som tidligere nævnt, sikret, at produkterne er af den absolut bedste kvalitet.  Så køb dit bordfodbold på Kiidzo.dk og få et kvalitetsprodukt, som vil skabe glæde og hygge i hjemmet.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen