Kombivogne

Er du på udkig efter en barnevogn og en klapvogn, så bør du overveje at investere i en kombivogn i stedet. En kombivogn er nemlig en barnevogn og en klapvogn i én løsning. Ved at vælge kombivognen slipper du dermed for at have to vogne til at stå og fylde i hjemmet, og samtidig slipper du for at skulle finde penge i budgettet til at købe ikke bare én men to vogne. Og apropos budget så har vi sørget for at indsamle de absolut bedste priser og tilbud på de kombivogne, du ser her på siden. Så kan der blive lidt penge tilovers til andet babyudstyr.

Derfor er det en god idé at investere i en kombivogn

Det kan være noget af en jungle at finde ud af hvilket udstyr, man skal have fat i, når man går, og venter på, at en lille ny skal komme til verdenen. Derfor er det heller ikke helt nemt at beslutte, hvordan barnet skal transporteres rundt, for hvilken slags barnevogn skal man vælge? Og bør man også investere i en klapvogn? Det er her at kombivognen kommer på banen, for med en kombivogn får du barnevogn og klapvogn i én løsning, og der er flere grunde til, at det er en løsning, der er værd at overveje. 

Hvad er en kombivogn?

Som sagt så er en kombivogn i bund og grund en barnevogn og en klapvogn i én løsning. Det vil sige, at du både får dele til barnevogn og klapvogn med til dit stel, når du køber en kombivogn. Barnevognskassen til en kombivogn er en anelse mindre til en kombivogn, end den er til en almindelig barnevogn, men dette bør ikke afholde dig fra at vælge kombivognen. Når barnet bliver for stor til barnevognskassen, kan barnet nemlig sagtens tage en lur i klapvognsdelen, så længe at barnet er pakket godt ind i kørepose eller voksipose.

Du bør være opmærksom på, at når du køber en vogn – om det er en barnevogn eller kombivogn – så medfølger der tit en madras, men ofte er denne kun en skånemadras, der er fyldt med pladevat. Sådan en madras gør ikke meget for dit barns komfort, når barnet skal ligge og sove i vognen, så det er en god idé at gå ud og investere i en ordentligt madras til vognen. En god madras kan isolere om vinteren og giver barnet et godt og solidt underlag at ligge på. 

Det er også en god idé at købe et regnslag og myggenet til din barnevogn. På den måde sikrer du, at barnet ikke ligger og bliver våd, hvis der regner, og samtidig bliver barnets søvn ikke forstyrret af irriterende myg og andre insekter om sommeren.

Hvad er fordelene ved at vælge kombivognen?

Der er en række klare fordele ved at vælge at investere i en kombivogn. For eksempel så sparer du på pladsen ved ikke at have både en barnevogn og klapvogn stående derhjemme, og da barnevognskassen på en kombivogn er mindre end på en almindelig barnevogn, er vognen også lettere at manøvrere og have med rundt. Dette er også en kæmpe fordel, hvis du skal have kombivognen med i bilen, da den ikke fylder så meget. 

En anden fordel er, at det oftest også er meget billigere at investere i en kombivogn i stedet for både barnevogn og klapvogn. 

Kombivogne på Kiidzo.dk

Her på siden finder du de bedste priser på kombivogne. Vi har nemlig indsamlet de billigste priser på kombivogne fra diverse danske online forhandlere for at gøre det nemt for dig at gøre en god handel. Vil du også gerne se vores udvalg af barnevogne og klapvogne, så finder du det her. Du kan finde tilbehør til barnevogne som eksempelvis barnevognskæder, regnslag/myggenet samt voksiposer lige her og tilbehør til klapvogne her.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen