Legekøkken / Legemad

Her på siden finder du alt, hvad der skal til for at skabe det perfekte legekøkken. Med et legekøkken og legemad kan dit barn få masser af timer til at gå med at lege, at det selv står i køkkenet og laver mad - ligesom mor og far gør det! Vi har både legekomfurer, te-stel, bagesæt, legemadvarer og meget andet under denne kategori. Med et legekøkken og legemad kan dit barn få en større forståelse for, hvordan mad tilberedes, samtidig med at barnet bliver bekendt med diverse råvarer og produkter, der ofte bliver anvendt i et køkken. Produkterne er af den allerbedste kvalitet og er fremstillet i robuste materialer.

De fleste børn elsker at lege rollelege, hvor de får lov til at leve sig ind i en rolle og bruge alverdens rekvisitter. Derfor er det også et hit for et barn at have sit eget lille legekøkken og sin egen legemad at lege med. I legekøkkenet kan barnet stå og lege, at det laver mad ligesom mor og far gør det.  

Legekøkkenet – komfurer, køleskabe, opvaskemaskiner og meget mere

Om dit barn skal have et komplet legekøkken eller blot en lege-ovn eller et lege-køleskab, så har vi det her på siden. Vi har for eksempel det komplette legekøkken fra Kidkraft, hvor køleskab, fryser, mikrobølgeovn, kogeplade, ovn, opvaskemaskine og håndvask er inkluderet. Med legekøkkenet fra Kidkraft har dit barn alt, hvad det skal bruge for at kunne lave lige præcis den ret, barnet har lyst til – mulighederne er uendelige! 

Her på siden finder du også den fine ovn med komfur fra Wonderworld. Produktet er lavet i træ, og der medfølger en pande og en paletkniv, som også er lavet af træ. Knapperne på ovnen siger lyde, og der er placeret et realistisk display på ovnen, så at barnet kan lade som om, det tjekker tiden og temperaturen. 

Mums… Legemad!

Vi har et bredt udvalg af legemad, som ser utroligt naturtro ud, og som er af den allerbedste kvalitet. Her på siden finder du lege-basisvarer som eksempelvis dem fra Hape, som blandt andet inkluderer æg, ketchup, mælk og ost. Skal der serveres noget sødt til dessert, så kan de fine legekager fra Kids Concept anbefales – de små kager ser utroligt indbydende ud med den fine glasur og de fristende bær på toppen. Skal der serveres noget lidt sundere, har vi også et fint madlavningssæt bestående af et spækbræt, en legekniv og frugt, som kan deles, så at barnet får en oplevelse af at skære de forskellige slags frugt over. 

Service og te-stel – når det fine selskab kommer på besøg 

Der skal selvfølgelig det helt rigtige service til, når man får fint besøg af mor og far, som skal smage den lækre mad eller nyde en god kop te. Vi har eksempelvis det rigtigt fine service bestående af tallerkner, bestik, skåle og krus fra Mamamemo, som med sine fine, blå mønstre på det ellers hvide service er stærkt inspireret af det populære stel fra Royal Copenhagen. 

Er det et fornemt te-selskab, som skal holdes, så kan det flotte te-stel i melamin fra Smallstuff måske være en idé. Stellet er fremstillet i en rigtig fin, lilla farve og pyntet med fine blomster. Stellet inkluderer små tallerkener, kopper, underkopper, teskeer, en skål til sukker, en mælkekande, et fad og en tepotte.   

Der skal jo også rengøres

Man må ej forglemme den huslige pligt at gøre rent engang imellem, og selvom det kan virke som en kedelig tjans for forældrene, så kan det være enormt sjovt for børnene at efterligne mor og far, når de støvsuger eller vasker gulv. Derfor kan du her på siden under underkategorien ”Rengøringssæt” finde en junior dampmoppe og et junior rengøringssæt, som inkluderer kost, fejrebræt og gulvmoppe. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen