Sikkerhed

Børn er nysgerrige væsner, som elsker at udforske, og det skal der selvfølgelig være plads til, men derfor er det også vigtigt, at man sørger for, at hjemmet er sikkert for barnet at færdes i. Det vil sige, at der skal laves nogle sikkerhedsforanstaltninger, så at barnet ikke kan komme galt afsted på nogen måde. Det kan være at sætte en børnesikring på et skab, at sætte stikkontaktsbeskyttere i stikkontakterne eller at sætte et sikkerhedsgitter op, så at barnet ikke kan falde ned ad trappen. Vi har samlet de bedste priser på alle former for børnesikring til hjemmet lige her på siden.

Børnesikr din bolig – gør hjemmet trygt for dit barn

Det værste, der kunne ske for en forælder, er, at der skulle ske deres barn noget. Derfor gør man som forælder alt for at beskytte sit barn, og man laver alle mulige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at intet kan gå galt. En af sikkerhedsforanstaltningerne kan være at børnesikre sit hjem. Når børnene begynder at være så store, at de selv kan bevæge sig rundt i hjemmet, så kan det være rart at vide, at de frit kan udforske uden at komme galt afsted. Her på siden har vi indsamlet de bedste online priser på alt, du kunne få brug for, til at børnesikre hjemmet.

Sådan børnesikrer du hjemmet

Når du skal børnesikre dit hjem, så er du nødt til at kigge på hjemmet fra barnets perspektiv. Hvilke ting kan potentielt være farlige for et lille barn, der bevæger sig gennem huset? Husk at tjekke op på dette med jævne mellemrum, da barnet vokser, og dermed ændrer deres perspektiv sig også, og hvad de kan få fat på af potentielt farlige ting. 

Nogle ting, du nemt kan gøre for at børnesikre dit hjem, er at gemme elektriske ledninger væk og at putte stikkontaktbeskyttere i stikkontakterne. Nyere stikkontakter er børnesikrede, men det er ældre stikkontakter ikke, så er dine stikkontakter ikke børnesikrede på forhånd, så kan det være en god idé at investere i stikkontaktbeskyttere. Sæt også gerne børnesikring på både skabe og skuffer i hjemmet, hvor der er ting, barnet ikke må få fingre i, eller hvor der er risiko for, at barnet kan få sine fingre i klemme.

Sikkerhedsprodukter på Kiidzo.dk

Hos os finder du masser af smarte sikkerhedsløsninger til hjemmet, så at du trygt kan lade dit barn lege og udforske i hele boligen. Vi har eksempelvis masser af børnesikringer til skuffer og skabe, så at barnet ikke kan komme til nogle ting, som det ikke skal, som eksempelvis rengøringsmidler eller andet, som er giftigt at indtage. 

Vi har også børnesikring til vinduer, så at barnet ikke kan falde ud af vinduet, når det står på klem, og børnesikring til hjemmets døre, så at barnet ikke risikerer at få fingrene i klemme i en dør. 

Vi har selvfølgelig også de helt klassiske sikkerhedsgitre, som du kan bruge til at holde barnet i et bestemt rum eller lukke af til en trappe, en brændeovn eller lignende.

Vil du gerne sikre dig, at dit barn ikke kan komme til komfuret, når det er tændt, og der står varme gryder og pander på det, så kan du købe en afskærmning til komfuret. Med en afskærmning til komfuret kan børnene ikke komme til de varme komfurplader eller varme gryder og pander, og dermed kan du undgå ulykker i køkkenet. 

Selvom det er sikkerhed i en helt anden forstand, så skal man altså huske at passe på sit barns hørelse, og derfor kan det være en god idé at investere i et høreværn til barnet. Det kan eksempelvis være nyttigt at have nytårsaften, når der skal fyres larmende raketter af, eller til koncerter eller andre arrangementer, hvor lydniveauet generelt er noget højt.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen