Blespande / Bleposer

Langt de fleste forældre kan skrive under på at barnets bleskiftning ofte er langt fra en fornøjelig opgave, men det er nu engang nødvendigt, så hvorfor ikke gøre hvad man kan for at gøre bleskiftningen lidt mere overskuelig? En ordentlig blespand, som sørger for at man undgår lugtgener, og som er med til at bevare den gode hygiejne under bleskiftningen, er guld værd og bør prioriteres i ethvert småbørnshjem. De færreste orker at skulle ud med affaldet hver gang, der bliver skiftet en ble, men brugte bleer, vådservietter og andet bleaffald kan hurtigt komme til at lugte - dette problem kan en blespand, som kan holde på lugten, hjælpe med at løse, da du på den måde sagtens kan skille dig af med den brugte ble og andet bleaffald inde på badeværeslet, uden at det kommer til at forårsage lugtgener. 

Den helt rigtige blespand til dit badeværelse 

Der kommer nok aldrig et tidspunkt, hvor bleskiftning bliver en lækker aktivitet, men det skal nu engang gøres, og noget kan der da gøres for at gøre det med at skifte ble lidt mere behageligt. At skifte ble kan nok betegnes som lidt af en hade-pligt, og mange kan nikke genkendende til oplevelsen af at sidde med sit barn og bede til, at det ikke er lige netop nu, at bleen bliver tung. Det er ikke nemt at styre, hvornår ens barn skal på toilet, og det er selvfølgelig derfor, vi udstyrer de kære små med bleer. Når man nu har måttet tage den tunge gang hen til puslebordet og står med bleen i hånden og skal til at skille dig af med den, så forventer man, at man hverken kommer til at skulle se eller lugte til den nogensinde igen. Det vil sige, at der skal være gode muligheder for at komme af med den brugte ble med det samme, og man skal ikke på nogen måde kunne fornemme den i rummet, hvor puslebordet nu end måtte stå. Dette kræver en god blespand, som kan holde på lugten fra de brugte bleer, og samtidig skal den jo gerne passe ind med resten af badeværelsets interiøret uden at gøre for opmærksom på sig selv – for hvem gider eje en blespand, der rent faktisk ligner en blespand?

Her på siden finder du fine blespande, som ikke skaber blikfang på badeværelset på den ufede måde. Vores Tec blespande fra Sangenic er et fremragende bud på en skraldespand, som har et neutralt design, og som samtidig sørger for et hygiejnisk miljø ved puslebordet, da hver ble, som du smider i blespanden, bliver indpakket i bakterieforseglende film. Derudover sørger Tec blespandene fra Sangenic også for, at du ikke bliver generet af lugtgener.

Alt du skal bruge til pusletid

Udover en velfungerende blespand med et neutralt design, så er der selvfølgelig også andre ting, der skal til, når der skal skiftes ble. Alt det finder du lige her på Kiidzo.dk! 

 

På vores hjemmeside finder du eksempelvis en række forskellige bleposer, som passer til de forskellige slags blespande på markedet som eksempelvis blespandene fra Angelcare og Sangenic. Vi har også et bredt udvalg af fine puslepuder i mange forskellige styles, så du vil nemt kunne finde en puslepude, som vil passe perfekt til din stil på badeværelset. 

Når barnet så ligger der på puslepuden og bliver skiftet, så kan det jo nemt blive en lidt kedelig proces for den lille, så for at underholde barnet, mens bleen bliver skiftet, så kan det være en idé at investere i en uro. Med en flot uro hængende over puslepuden, som barnet kan ligge og kigge på, undgår du nemmere, at barnet bliver utålmodigt under bleskiftningen. 

I dag bruger rigtigt mange stofbleer til deres børn, hvilket der både kan være helbredsmæssige, miljømæssige eller økonomiske grunde til. Stofbleen kan bruges til rigtigt mange ting som eksempelvis fungere som nusseklud, til at tørre barnet med ved bleskift og meget andet. Her på siden finder du et bredt udvalg af de populære stofbleer.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen