Legetelte

Her på siden finder du masser af flotte og farverige legetelte med alverdens spændende motiver. Dit barn vil med sikkerhed opleve en helt ny verden af leg i vores legetelte. Vi har telte, som kan bruges enten indendørs eller udendørs men også nogle, som kan bruges begge steder. Vi har legetelte med motiver fra kendte børnefilm og -serier som for eksempel Frost, Gurli Gris, Thomas Tog, Paw Patrol og mange andre. Legeteltene findes i forskellige størrelser og former, så det er helt op til jer hvilket legetelt, der opfylder jeres behov. Vi har legetelte fra kendte mærker som Ferm Living, Kids Concept, UGO og mange flere. 

En helt ny verden af leg

Legetelte kan være en spændende tilføjelse til barnets leg, da det kan være med til at skabe rammerne for en ny spændende eventyrverden. Skal der leges cowboy og indianer, så har vi flotte tipier, så at dit barn rigtig kan få fornemmelsen af at være i det vilde vesten, og vi har også fine telte med Disney-prinsesserne som motiv, så at dit barn kan føle sig som en ægte prinsesse. Mange af vores legetelte har små vinduer, så at barnet kan holde øje med, hvad der sker udenfor, når der bliver leget i teltet. I legeteltet har børnene de perfekte rammer for både at lege sjove lege, læse nogle gode bøger og meget andet. Det er helt op til jer, hvad teltet skal bruges til af sjov og ballade.  Med vores legetelte er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser, og med et legetelt er der lagt op til uendeligt mange timers hygge og samvær for børnene. 

 

 

Legetelte med solebeskyttelse

 

Hvis du ønsker at beskytte dit barn ekstra godt mod solens stråler på varme og solrige sommerdage, så kan det overvejes at investere i et af vores udendørs-legetelte med UV-beskyttelse. Selvom man godt kan tro, at ens barn er beskyttet mod solens stråler, når barnet sidder inde i legeteltets skygge, så er dette altså ikke tilfældet. Kun et solbeskyttet legetelt kan sikre, at dit barn ikke bliver ramt af solens stråler, selvom legen foregår inde i teltet. Her på siden har vi et bredt udvalg af flotte legetelte, som er solbeskyttede, og som helt sikkert er værd at tage et kig på, når der ledes efter et legetelt til haven eller strandturen. Mange af vores legetelte med solbeskyttelse har UV-beskyttelse på helt op til 50+. Det er altid vigtigt at huske på, at ligger UV-indekset på over 3, så skal man passe ekstra godt på sit barn i solen, da barnet nemt kan få en solskoldning, og dette kan skade huden på længere sigt. Dette gælder uanset om barnet sidder i skygge eller ej, så det kan godt betale sig at investere i et legetelt med solbeskyttelse. 

 

Legetelte til indendørs- og udendørsleg

 

Vi har telte, som enten er beregnede til udendørsleg eller indendørsleg, men vi har også en masse, som både kan anvendes i haven og inde på børneværelset. Et legetelt, som både kan bruges indendørs og udendørs, åbner op for flere muligheder. Teltet kan bruges udenfor, når vejret er skønt, og børnene skal have noget frisk luft, og indenfor på dage, hvor vejret er knap så godt, og det måske både regner og blæser. Et indendørs-legetelt kan gøres rigtig hyggeligt med eksempelvis godt med puder og tæpper, så at der rigtig kan hygges med sjov og leg indenfor. Her kan det også være rigtig hyggeligt at ligge og læse en bog med mor og far og måske tage sig en lille lur. Vores udendørslegetelte er utroligt nemme at pakke sammen og tage med sig, så dette gør det også nemmere at tage med, når dagen står på udendørsaktiviteter som for eksempel en tur på stranden eller i skoven. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen