Trælegetøj

Vil du gerne købe noget flot trælegetøj til dit barn fremfor det typiske legetøj, som oftest er fremstillet af plastik, så bør du tage et kig på vores brede udvalg af flot trælegetøj her på siden. Vi har biler, togbaner, brandstationer, toge og legemad fremstillet af træ, og så står det altsammen til de billigste priser, man kan finde online. Vi har indsamlet priserne fra samtlige danske forhandlere af diverse slags trælegetøj og samlet dem her, så at du nemt og billigt kan købe trælegetøj til dit barn. I vores udvalg finder du trælegetøj fra kendte brands som BRIO og PlanToys.

spar 13% emærket
spar 21% emærket
spar 40%
spar 22% emærket
spar 33% emærket
spar 11% emærket
spar 11% emærket

Trælegetøj – et sundt og bæredygtigt valg

Der findes enormt meget legetøj, som er fremstillet af plastik, men der findes faktisk rigtig mange fordele ved at købe legetøj fremstillet af træ i stedet for legetøj fremstillet af plastik. Her på siden har vi samlet en masse flot legetøj, som er fremstillet af træ. Vi har indsamlet de allerbilligste priser på produkterne fra danske forhandlere, så at du kan få et godt overblik over online priserne på lige netop det legetøj, du gerne vil købe til dit barn. 

Derfor er det godt at købe trælegetøj

Som sagt så er der mange fordele ved at vælge at købe trælegetøj fremfor plastiklegetøj. Meget trælegetøj er eksempelvis økologisk og har ikke fået tilsat skadelig kemi. I nogle tilfælde har man desværre fundet ud af, at noget plastiklegetøj har indeholdt hormonforstyrrende stoffer, og det er der selvfølgelig ingen, der vil risikere at udsætte sine børn for. EU har dog fastlagt strenge både krav og regler til plastiklegetøj, så sikkerheden for det meste legetøj er i top, men vil du gerne gå med livrem og seler i forhold til dit barns sundhed, så bør du vælge at købe legetøj fremstillet af træ fremfor legetøj fremstillet af plastik. 

Den anden helt store fordel ved trælegetøjer er, at det er mere bæredygtigt end plastiklegetøj. Trælegetøj holder længere, og så har det ofte et tidsløst design, hvilket medvirker til, at man kan forbruge mindre, når man ikke hele tiden skal skifte legetøjet ud. 

Træ giver også legetøjet en behagelig tyngde og ”blødhed”, og så er trælegetøj ofte mere taktilt for børn at lege med, hvilket er med til at stimulere dem, når de leger og udforsker med trælegetøjet. Trælegetøj er ofte designet til at opmuntre børnene til at udforske, være aktive og bruge deres motorik.

Et stort udvalg hos Kiidzo.dk

Mange brands producerer legetøj i træ. Nogle af de mest kendte brands er PlanToys, Djeco, Le Toy Van og ikke mindst BRIO. Her på siden finder du trælegetøj fra alle disse brands og flere til. Vi har også kategorier til henholdsvis legetøjsbiler fremstillet af træ, som du finder her, og til legetøjstog fremstillet af træ, som du kan finde her. 

Vores udvalg består dog af meget mere end legetøjsbiler og legetøjstog. Vi har også flotte togbaner, rumstationer, brandstationer, bondegårde, puslespil og legemad, som dine børn helt sikkert vil elske! Med trælegetøj kan børnene virkelig slippe fantasien løs og få gang i den gode leg. 

Se flere produkter til børn til billige priser

Ønsker du at udforske lidt mere, så kan du se resten af vores kategori med børnelegetøj lige her. Her finder du både legetøj til babyer, bamser, dukker, legetelte, musikinstrumenter, motorisk legetøj og meget andet. Vi har selvfølgelig fundet de bedste online priser på alle produkterne online. Har dit barn brug for en ny jakke eller nye sko, så kan du også finde vores kategori med børnetøj her og vores kategori med børnesko her. Vi har både børnetøj og børnesko i alle størrelser, så der er noget for børn i alle aldre.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen