Badetøj

Badetøj til børn skal opfylde en række krav, som man ikke på samme måde skal overveje, når man køber badetøj til voksne. Eksempelvis skal badetøj til både drenge og piger gerne være solbeskyttende. Det lyder avanceret, men rent faktisk er størstedelen af de danske børnetøjsbrands så bevidste om de vigtige egenskaber, som UV-badetøj har, at stort set alt badetøj til børn fra samtlige danske brands i dag beskytter mod de skadelige UV-stråler.

Det vil derfor højst sandsynligt ikke være noget problem at finde badetøj, du vil synes om blandt vores store udvalg fra populære mærker som DanefæSmåfolk, Soft Gallery og Petit Crabe - problemet ligger måske snarere i at beslutte sig for, hvilket man skal vælge.

Smart badetøj til børn

Når vejret er godt og solen skinner, så går turen ofte til stranden, hvor der skal leges og plaskes i bølgerne. Det kræver selvfølgelig noget behageligt og smart badetøj til børnene, og det finder du lige her på siden. På kiidzo.dk finder du et bredt udvalg af badetøj i alle afskygninger. Du finder både søde bikinier, farverige badedragter, mønstrede badebukser og meget andet. Det er helt op til dig og dit barn hvilken slags badetøj, der skal indkøbes. Langt størstedelen af vores udvalg i badetøjskategorien er UV-beskyttende, således at dit barn er ekstra godt beskyttet mod solens stråler. Selvfølgelig behøver turen ikke gå til stranden, førend at den flotte badedragt eller de seje badeshorts bliver hevet frem – det kan også bare være, at I skal en tur i svømmehallen, eller der skal pjaskes i badebassinet ude i haven på en varm sommerdag. 

Blebadebukser til de helt små

Som meget andet af vores badetøj er størstedelen af vores blebadebukser med UV-beskyttelse. Ved at investere i et par blebadebukser til din baby er du sikret et par badebukser, som nemt kan tages af og skylles, hvis uheldet er ude. Størstedelen af vores blebadebukser er udstyret med elastik ved livet og ved benene, hvilket giver babyen fri bevægelighed og god komfort. I vores udvalg af blebadebukser har vi blandt andet badebukser fra mærker som Hummel, Wheat, Sofie Schnoor og mange flere. 

Svømmeudstyr til leg i bølgerne og i svømmehallen

Vi har masser af forskelligt svømmeudstyr til de små, som kan medvirke til at gøre badeoplevelsen både sjovere og mere behagelig. Vi har eksempelvis et bredt udvalg af smarte og funktionelle dykkerbriller, som gør det muligt for barnet at holde øje med, hvad der foregår under vandets overflade, og samtidig undgår barnet at få vand i øjnene, når der plaskes på lives løs - hvad enten det er i havet eller i svømmehallen. Hvis dit barn, som så mange andre børn, ikke bryder sig om at få vand op i næsen, så kan du også finde næseklemmer her på siden.

 

 

Det kan skabe både tryghed for dig og dit barn, at barnet er udstyret med et par badevinger, når der skal pjaskes og leges i vandet, da badevingerne vil sørge for at holde barnet oven vande. Her er det vigtigt at notere, at badevinger ikke bør blive anvendt under svømmetræning. Udover badevinger har vi også et fint udvalg af svømmeveste, som også har til formål at holde dit barn oven vande, når der bades. En svømmevest hjælper med at opbygge barnets selvtillid og færdigheder i vandet. Du finder masser af flotte og smarte badevinger og svømmeveste her under badetøjskategorien.

 

Elsker dit barn at udforske verdenen under vand, så kan det være en idé at investere i et snorkelsæt til dit barn, så at barnet rigtigt kan gå på eventyr under vandets overflade. Her ville det også være sjovt for barnet at have et par svømmefødder, så at der kan dykkes helt ned til bunden i svømmehallen, og det vil være nemmere og hurtigere at kunne komme fremad under vandet.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen