Hagesmække

0

spar 50%
spar 60% emærket
spar 60% emærket
spar 60%

Hagesmække er en nødvendighed, når man har børn. Der er i forvejen nok anledninger, hvor børn kan få pletter og skidt på tøjet - spisningen behøver bestemt ikke også være en af dem. Derfor er hagesmækken ofte en meget kærkommen (og nødvendig!) ven omkring spisebordet hos børnefamilier. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige typer og modeller, der findes på markedet og her på Kidster. Derfor har vi i denne kategori fremhævet, hvilke modeller og typer af hagesmække, der passer bedst til de forskellige aldersgruppe.

Til den allermindste bjørn

Til de helt små børn, hvor størstedelen af aftensmaden typisk havner ved siden af munden, og hvor en almindelig hagesmæk derfor ikke er nok til at beskytte både tøj og gulv, kan vi anbefale, at du vælge en plastik-hagesmæk med en opsamlende lomme. Denne type hagesmæk kan nemlig nemt og bekvemt skylles ren under rindende vand, tørres af med et stykke køkkenrulle og være klar til brug igen lige efter. Vi kan eksempelvis anbefale de sjove plastikhagesmække fra Komodo

Til den mellemstore bjørn

Er dit barn lige begyndt at spise selv? Føres ske og gaffel til munden med en lettere usikker hånd? Til de børn, der befinder sig i et mellemstadie, hvor en opsamler hagesmæk er unødvendig og en almindelig hagesmæk ikke dækkende nok, kan vi anbefale en hagesmæk, som ligeledes befinder sig stadiet mellem de to. Sådan en finder man blandt andet hos svenske Elodie Details, som har lavet nogle super smarte hagesmække til denne aldersgruppe.

Deres hagesmække er udformet som en almindelig hagesmæk, dog med ekstra “vinger” på begge sider. På den måde dækker deres hagesmække nemlig ikke kun for den mad, der smutter syd for hagen, men også alt det, der generelt ryger ved siden af munden - til højre og venstre. Det giver en ekstra sikkerhed for, at der kommer mad og pletter på dit barns tøj. Hagesmækken er endvidere lavet 100% coated polyester, som let kan rengøres med en fugtig klud eller under rindende vand. Er hagesmækken meget beskidt, kan den vaskes ved 40 grader. Find dem lige her. 

Til den store bjørn

Til de store småbørn, der har nogenlunde styr på spiseteknikken, kan en ganske almindelig bomuldshagesmæk være ideel. Her er der tale om en klassisk, original hagesmæk, som kan gå i vaskemaskine og tørretumbler på høj varme. Denne type hagesmæk benyttes ofte af forældre til børn, der endnu ikke har helt styr på mundvandet. Se eksempelvis de fine savlesmække fra Care.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen