Madkasser / Drikkedunke

Her på siden finder du masser af forskellige slags madkasser og drikkedunke af den bedste kvalitet, til når maden skal tages med på farten. Vi har alt fra madkasser udformet som legoklodser til madkasser med motiver fra børnenes favoritfilm og -serier, så der vil helt sikkert være noget, der falder i dit barns smag. Vi har rigtig mange sæt af madkasser og drikkedunke, hvor temaet er helt gennemført. I vores udvalg finder du mærker som Design Letters, Lego, Sebra og mange flere. Vi har sørget for at indsamle de allerbilligste priser på vores produkter, så at du slipper for at skulle bruge flere penge end højst nødvendigt. 

Madkasser i alle afskygninger

Når de små bliver sendt afsted i børnehave eller skole, så skal man huske at få pakket madpakken i tasken, så at børnene har noget at spise til frokost, og når de ellers mærker til den lille sult. Her er det smart at pakke madpakken ned i en madkasse, således at maden ikke bliver klemt. Her på siden finder du masser af sjove, seje, farverige og praktiske madkasser – der er noget for enhver smag! Vi har et hav af madkasser samt drikkedunke i forskellige temaer, og du finder madkasser fra de mest populære mærker såsom Monbento, Design Letters, Lego, Skip Hop og Sebra.

Nogle af vores madkasser har et ganske simpelt design med et låg, der tages af og på madkassen, mens andre af vores madkasser har flere indbyggede rum, plads til kølelement og meget andet. Nogle af vores madkasser har endda medfølgende bestik, hvis madpakken for eksempel består af  mad, som let kan ende ud over det hele, som hvis maden f.eks. indeholder dressing eller ketchup. 

Madkasser med praktiske funktioner

Hvis du ønsker en madkasse, som gør det mere praktisk og lækkert at have madpakke med, så er der forskellige muligheder. Hvis du som forælder ikke ønsker, at dit barns mad skal nå at blive lunkent i skoletasken, eller der er nogle madvarer i madpakken, som gerne skal holdes nedkølede for holdbarhedens skyld, så vil det være praktisk med en madkasse med kølelement. Vi har madkasser, hvor der er plads til at lægge et køleelement i madkassens låg, og vi har sågar madkasser, som eksempelvis dem fra mærket FrozzyPack, hvor køleelementet er decideret integreret i madkasselåget, så at du slipper for løse kølelementer. Skal barnet have forskellige former for madvarer med i madpakken, kan det være rart at holde dem adskilt fra hinanden, således at de lækre kiks, som skal være en lille eftermiddagssnack til barnet, ikke kommer til smage af tunmaden, som de ligger lige ved siden af. Her er det smart at investere i en madkasse med ruminddeling, således at hver forskellig madvare har et rum for sig selv. Får barnet rester med i madpakken fra gårsdagens aftensmad som eksempelvis lasagne, så kan det være rart med en madkasse med medfølgende bestik, som er let at have med, og som ikke er farligt for barnet at anvende. Her kan det anbefales at investere i vores Lunch Plus-madkasser fra Sistema  hvor du slipper for, at barnet går rundt med løst bestik i tasken, da det medfølgende bestik kan pakkes væk i madkassens låg. 

Drikkedunke  

Her på siden finder du ikke blot en masse smarte og flotte madkasser men også et bredt udvalg af fine og sjove drikkedunke. Vores sortiment består både af drikkedunke med et minimalistisk, klassisk design samt drikkedunke med masser af farver og spændende motiver. Mange af vores drikkedunke deler tema med vores madkasser, således at du kan give dit barn matchende madkasse og drikkedunk. Vores sortiment af matchende madkasser og drikkedunke består for eksempel af vores Lego Ninjago-madkasser og -drikkedunke samt vores Frost-madkasser og -drikkedunke. Du kan selvfølgelig også vælge at købe madkasse og drikkedunk i to forskellige temaer – så behøver dit barn ikke vælge mellem sine to yndlings-temaer eller -helte!

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen