Støvler

Find barnets nye sko og børnestøvler her, og glæd dit barn med komfortable sko, perfekt til fremtidige lege og aktiviteter. 

spar 45%
Boots - Flat
949,00 521,95 kr
spar 50%
spar 30%
Giboulee Gris
400,00 280,00 kr
spar 55%
spar 50%
spar 50%
Splash Mid Jr
800,00 400,00 kr
spar 30%
Boot
699,00 489,30 kr
spar 50%
spar 30%
Jolly
300,00 210,00 kr
spar 30%
Rubber Boots
249,00 174,30 kr

Børnesko og støvler i fantastiske materialer

Er du på udkig efter et par sko eller støvler til dit barn, som er perfekte til en aktiv hverdag, hvor både udendørs- og indendørslege står på programmet? Her på siden finder du et stort udvalg af sko og støvler i høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af sko og støvler til børn i alle aldre, så hvad end du leder efter de perfekte sko til barnets første skridt eller til de mudrede skovture, har vi lige netop det, som du søger. 

Børnesko og støvler i moderigtige designs

Mudderlege i skovbunden, trampen i vandpytter og hoppen på asfalten. Dette er blot nogle af de ting, som børn dagligt udsætter deres fodtøj for, når de udforsker naturen. Her på siden mener vi, at børn skal have lov til at være børn, hvorfor vi netop har udvalgt børnesko og støvler i materialer, som kan holde til et aktivt barneliv. De fleste af vores børnesko og støvler er derfor produceret i lækre materialer som læder og skind – perfekt til at give foden støtte, og samtidig give den plads til at ånde. 

Foruden fokus på kvalitet og komfort er vores børnesko og støvler udvalgt med henblik på moderigtigt design. Mange af skoene er med deres bløde farver og runde snuder inspireret af det 50’er look, som lige nu er højeste mode blandt fodtøjsproducenter. I denne sammenhæng finder du ligeledes klassiske støvler som chelsea boots i forskellige designs, materialer og farver. 

Sko og støvler til alle årstider

I vores udvalg af børnesko og støvler kan du finde sko og støvler til enhver årstid. Til de kølige vintermåneder kan du finde et par forede læderstøvler – perfekte til at holde sne og slud ude. Til efterårs- og forårsbrug kan du finde et stort udvalg af kondisko – perfekte til de sjove udendørslege som kræver høj bevægelighed og god komfort. Til sommermånederne kan du tilmed finde et stort udvalg af smarte sandaler i mange forskellige designs. Fælles for sandalerne er deres stilrene linjer, samt materialer som giver foden plads til at ånde, når temperaturerne er høje.  

Find et stort udvalg her på siden

Uanset hvilke børnesko eller støvler, du er på udkig efter, kan du her på siden finde lige netop det, som du søger. Vi giver dig et stort udvalg blandt markedets mest populære skomærker, som alle har fokus på moderigtigt design og høj kvalitet. Vores børnesko og støvler fås ligeledes i mange forskellige størrelser – så uanset om du er på udkig efter barnets første sko eller et par praktiske sko til et barn i skolealderen, kan du finde det her. 

Ved at købe barnets nye sko eller støvler her på siden kan du nemt og hurtigt foretage dit køb, hvorefter du vil modtage varerne inden for blot få hverdage. På denne måde slipper du for trængsel i skobutikken. 

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen