Jakker

Her på siden finder du jakker til både piger og drenge i alle aldre. Vi har jakker i alle afskygninger, så hvad enten du leder efter en let sommerjakke, en varm vinterjakke eller en god overgangsjakke til dit barn, så finder du den helt sikkert her på siden. Vi har jakker fra mange forskellige mærker som eksempelvis Wheat, Petit by Sofie Schnoor, Molo, MarMar og mange flere. Vores jakker kommer i mange forskellige styles, så det er op til dig, om dit barn skal have en kort eller en lang jakke, og om den skal være i vilde pangfarver eller mere afdæmpede farver. 

spar 20%

Jakker – kvalitet og komfort går hånd i hånd

Er du på udkig efter en holdbar vinterjakke, perfekt til at holde kroppen tør ved sne og slud? Eller er du måske på udkig efter en sommerjakke, i materialer, hvor huden kan ånde under sommerens mange udendørsaktiviteter? Uanset hvilken jakken du er på udkig efter, kan du her på siden finde et stort udvalg af smarte jakker til både piger og drenge. Vi har nøje udvalgt markedets bedste mærker med fokus på skøn kvalitet og høj komfort til dit barn. 

Jakker til enhver anledning – Vinterjakker, sommerjakker, overgangsjakker og festjakker

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af jakker til børn. Det store udvalg giver dig mulighed for at finde den helt perfekte jakke, uanset om du er på udkig efter en varm vinterjakke, en overgangsjakke, en let sommerjakke eller en fin jakke til festlige arrangementer. 

 

Med vores store udvalg af vinterjakker, overgangsjakker og sommerjakker har vi nøje udvalgt mærker, som sætter børns aktive liv i højsædet. Med vores udvalg af jakker får børn lov til at være børn, og jakkerne er specielt designet til at modstå det ustadige danske vejr, som byder på store mængder nedbør. Med andre ord er en stor del af jakkerne vandtætte, som kan holde til forskellige vandsøjletryk, og samtidig i stand til at holde snavs ude. Derudover er mange af jakkerne også vindtætte. På denne måde kan du roligt sende dit barn i institution med jakken, hvor dagen byder på mange sjove udendørsaktiviteter. Derudover er de vandtætte multijakker perfekte til skolebørn, som har en tendens til at glemme at iføre sig regntøjet i frikvarteret.

Vores vinterjakker finder du med mange forskellige praktiske funktioner – nogle af dem har vindstolpe ved lynlåsen, nogle har justerbare elastikker ved ærmegabene, ved livet, i bunden af jakken og ved halsåbningen, og andre har en aftagelig hætte. 

Hvis du derimod er på udkig efter en fin jakke til festlige arrangementer, kan du ligeledes finde et stort udvalg af moderigtige børnejakker i stilrigtige designs. 

God pasform og høj bevægelighed

Børnejakker er ikke blot til pynt, men skal tværtimod kunne holde til vilde børnelege, klatring i træer, rullen i mudder og legen i sandkassen. Ikke blot kræver de mange børneaktiviteter god kvalitet, men jakkerne skal også være behagelige for børnene, når de er aktive i hverdagen. Her på siden giver vi dig et stort udvalg af jakker, som netop er designet i gode pasforme og med høj bevægelighed for dit barn. Dette betyder, at vores jakker altid er behagelige og hverken strammer eller nager barnet.

Find et stort udvalg af jakker her på Kiidzo.dk

Uanset hvilken jakke du er på udkig efter, om det er en vinterjakke, overgangsjakke, sommerjakke eller festjakke, kan du finde netop den jakke, du søger, her på siden. Vi giver dig nemlig et nøje udvalgt sortiment af jakker til børn med fokus på kvalitet, komfort og høj bevægelighed. Vi stræber altid efter at tilbyde de billigste priser på vores produkter, og vi har ofte gode tilbud. Hos os er det nemt og billigt at købe produkter af den højeste kvalitet. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen