Angulus

Her på siden kan du finde et stort udvalg af sko fra Angulus, som er kendte for deres moderigtige designs og deres fantastiske materialer. Skoene fås i mange forskellige størrelser – så hvad end du er på udkig efter barnets første par sko, eller sko til et barn i skolealderen, har Angulus lige netop de sko, som du søger. Alle Angulus sko er produceret i fint og holdbare lædermaterialer, hvilket gør, at skoen kan holde i flere sæsoner. 

Angulus børnesko – god kvalitet og høj komfort

Er du på udkig efter børnesko, som kombinerer høj komfort med smart og moderigtigt design? Her på siden kan du finde et stort udvalg af Angulus børnesko, som i over 110 år har produceret smarte børnesko med visionen om, at kun de bedste materialer er gode nok til dit barn.

Efter grundlæggelsen i 1904 fik de smarte børnesko først en kølig modtagelse – men lidt efter lidt steg omtalen. I dag er Angulus blandt markedet mest eftertragtede børnesko. Angulus er anerkendte for deres lækre kvalitetsmaterialer, og ikke mindst for deres unikke evne til at designe moderigtige sko i retro-design, med en ikonisk rund snude – designs som netop har bestået siden produktionen af de første par sko i 1904. 

Prisvindende børnesko i moderigtigt design

I de seneste år har Angulus for alvor fået greb om det danske marked for børnesko, og dette er ikke helt uden grund. Først og fremmest er Angulus kendte for brugen af fantastiske materialer, som er specielt udviklet til børn med en aktiv hverdag, hvor lædermaterialerne omfavner fodens individuelle behov og former sig herefter. Dette giver dit barns fod støtte – hele dagen. Derudover er Angulus kendt for deres moderigtige designs, som passer til enhver anledning. Angulus låner 60’ernes mode, og deres sko er udviklet i retro-designs, hvor brunt læder, bløde former og støvede farver som lyserød, lysebrun og lyseblå er dominerende. Det unikke og flotte design gør skoen perfekt til festlige arrangementer, hvor de kan styles med en fin kjole, men også til hverdagsbrug, hvor de kan styles med et par bukser og en t-shirt. 

Den unikke pasform og den høje kvalitet sikrede i 2012, 2013 og 2014 Angulus den prestigefyldte britiske pris ”Junior Magazine Design Award” samt ”Børn i Byen-prisen” for det bedste danske børneskomærke. 

Angulus sko til alle årstider

Selvom Angulus mest er kendte for deres ikoniske børnesandaler, kan du her på siden finde komfortable Angulus sko til enhver årstid. Til de kolde vintermåneder fås et stort udvalg af Angulus støvler. Støvlerne viderefører den ikoniske runde snude, men har samtidig form som de klassiske chelsea boots. Til efterårs- og forårsmånederne kan du ligeledes finde et stort udvalg af Angulus kondisko – perfekte til en aktiv hverdag med sjov og leg. Så uanset hvilken sko du er på udkig efter, har Angulus lige netop den sko, du søger.

Find dine nye Angulus sko her på Kidster

Find barnets nye Angulus sko her på siden, og pryd barnets fødder med høj komfort og unikt retro-design. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen