Lego

Lego er et legetøjsbrand egentlig dækkende over mange forskellige kategorier efterhånden. Der findes LEGO City, Lego Adventure, LEGO Architecture, LEGO Star Wars, LEGO Dublo, LEGO Friends, LEGO Creators og mange flere! Her på Kidster.dk har vi opsamlet alle de bedste tilbud på LEGO og med vores filtrering gør du nemt kan finde netop den LEGO gave eller andet du står og mangler til den rigtige pris!

spar 33%
spar 25%
spar 13%
spar 18%
spar 34%

LEGO BESTÅR AF MANGE UNDERBRANDS

For at give dig det bedste overblik over alle LEGO brands eller muligheder inden for LEGOs verden, så har vi her listet og fundet alle LEGO mulighederne for at købe den rigtige LEGO-gave eller LEGO-kasse til de legesyge. 

LEGO City

Her kan du bygge din egen LEGO by. Det er alt fra LEGO politistation, LEGO Brandstation, LEGO Havn, LEGO Tog og mange andre som hører med til City serien fra LEGO. 

Lego Adventure

Her bygger du alt fra "episoder" i junglen, flyvemaskiner og andre emner som hører med til LEGO Adventure / oplevelser og rejser. 

LEGO Architecture

Er for de lidt større og mere entusiastiske LEGO byggere. Her kan du bygge Effiltårnet i LEGO, Operahuset i Sidney eller andre som LEGO har designet. Er du en af de dygtige kan du designe din egen bygning eller kendt bygning og sende det ind til LEGO, så kan du være med i deres konkurrencer om at blive "designer". 

LEGO Star Wars

Her findes alt fra Star Wars serien / Star Wars Filmene. 

LEGO Dublo

Helt klar til de mindste, men LEGO Dublo er også sjovt for de store. Her er serien fyldt med alt fra bondegårde, togbaner og alm. LEGO Dublo klodser. 

LEGO Friends

Serien FRIENDS LEGO er mest af alt til pigerne. Her finder du den perfekte LEGO gave til pigen. 

LEGO Creators

Vær krativ og brug ikke altid tegningerne fra LEGO. Her kan du blive udfordret og bygge mange forskellige ting fra hver LEGO-kasse. 

 

Der findes mange LEGO brands endnu, og de opdateres hele tiden så følg evt. med på lego.dk. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen