Molo

Find dit barns nye Molo tøj her på siden – dit barn vil helt sikkert takke dig for dets nye, funky og komfortable tøj fra Molo.  

Molo børnetøj – funky og skandinavisk design

Er du på udkig efter stilrigtigt børnetøj, som kan sætte sjov og farver på hverdagen? Her på siden kan du finde et stort udvalg af børnetøj fra mærket Molo, som er et tøjmærke, der siden 2003 har produceret legende børnetøj i sprudlende farver og sjove mønstre. Siden starten i 2003 har Molo for alvor fået vokseværk, og du kan nu finde et stort udvalg af forskellige kollektioner af børnetøj og overtøj til børn i alderen 0-16 år. 

Her på siden holder vi dig altid opdateret med de nyeste kollektioner fra Molo, så dit barn kan nyde sjov og leg i et funky og skandinavisk design. Her finder du det perfekte tøj, hvad end dit barn elsker farverige kjoler med fine flamingoer eller komfortable sweatshirts med farlige dødningehoveder. 

Designs på børnenes præmisser fra Molo

Hos Molo kommer børnene altid i første række, hvorfor alle deres designs tager udgangspunkt i denne passion. Hos Molo ved de, at børn skal have lov til at være børn, hvorfor deres sjove designs altid indbyder til sjov og leg. Børn skal have mulighed for at udtrykke deres kreativitet og personlighed igennem tøjet, hvilket Molo igennem deres funky og kreative designs netop giver dem mulighed for. Hos Molo tror de desuden på, at deres tøj ikke kun skal kunne bruges til festlige lejligheder, men at det derimod skal kunne bruges til hverdagens sjov og leg. 

At Molos tøj er udviklet i sjove designs med flamingoprint, ananasprint og dyreprint, gør, at børnene kan relatere til printene og at de dermed appellerer til børnenes fantasi. 

Høj kvalitet og fantastisk komfort fra Molo

Hos Molo ved de, at leg er børns foretrukne aktivitet, hvorfor de ønsker at gøre deres tøj så komfortabelt som muligt. Det skal være muligt for børnene at bevæge sig frit og udfolde deres kreative evner, uden at tøjet og materialet er en hindring. Også derfor er Molos børnetøj udarbejdet i behagelige materialer, i høj kvalitet, hvilket giver en fantastisk komfort, en god pasform og høj bevægelighed. Tøjet er derfor ligeledes udarbejdet til et aktivt børneliv, da tøjet kan holde til mange vaske, uden at det bliver slidt og ubrugeligt. 

Find farverigt og komfortabelt børnetøj her på siden

Her på siden kan du finde et stort udvalg Molo børnetøj udarbejdet i funky og farvestrålende designs, som ikke går på kompromis med kvalitet og høj komfort. 

Med Molos børnetøj har dit barn mulighed for at udvikle sin personlige stil allerede fra barndommen, samtidig med at de legende print på tøjet indbyder til masser af sjov og leg. 

Her på siden kan du tilmed finde Molo børnetøj til overkommelige priser, og vi sørger altid for at holde dig og dit barn opdateret på de nyeste kollektioner. Du finder alt fra smart overtøj, t-shirts, sweatshirts, bukser, shorts, nederdele og kjoler. 

 

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen