Børnemoden i efteråret 2020

Børnemoden i efteråret 2020

Børnemoden i efteråret 2020

Børnetøjet i efteråret kommer slet ikke til afspejle det triste, grå og kedelige efterårsvejr - tværtimod så bliver der skruet op for spændende mønstre og prints. Derudover er bæredygtighed en tendens, som går igen både i damemoden og mandemoden, og børnemoden er selvfølgelig ikke nogen undtagelse, så der er altså et stort fokus på, at børnene skal iklædes bæredygtigt tøj. Vi kigger nærmere på de tendenser indenfor børnemoden, som gør sig gældende for efteråret 2020. 

 

Masser af print og mønstre

Sjove og interessante print og mønstre på børnetøjet kommer til at være på mode både hos drenge og piger helt ind i 2021, så det er altså en tendens, der er værd at investere i. Børnetøj med en sjov eller inspirerende tekst er et stort hit.  

 

Streetwear fremmer den gode leg

Med streetwear kan børnene lege frit uden at blive hæmmet af tøj, der strammer eller sidder ubehageligt, da streetwear er løstsiddende tøj, som giver børnene plads til bevægelse. Streetwear er tøj som eksempelvis hoodies og sweatpants, og det findes i mange forskellige styles og farver. 

 

Naturens farver

Naturlige farver, som grænser til at være pastelfarver, og karrygul er de mest dominerende dette efterår, og det er bare med at være kreativ med at matche farverne på kryds og tværs.

 

En varm vest

En stor tendens i efteråret er varme, vatterede veste med høje kraver. En vatteret vest kan tages over en strik, så at barnet kan holde lidt ekstra på varmen, når legen forgår udenfor.  

 

Bæredygtigt tøj

Klimaet er i højsæde for tiden og har været det i et godt stykke tid, og det får ikke mindre opmærksomhed i fremtiden. Det betyder, at der er et stigende fokus på, hvordan man som forbruger kan forbruge mere bæredygtigt, og det indebærer blandt andet at købe tøj, som er bæredygtigt. Derfor skal børnetøjet i efteråret selvfølgelig også være bæredygtigt produceret og fremstillet af bæredygtige materialer. 

 

Tyl og Dr. Martens til pigerne

Hvis man kigger på, hvad der kommer på mode af pigetøj i efteråret, så bliver tylkjoler og skaternederdele yderst populære. Det lyder måske ikke umiddelbart som tøj, der egner sig til koldere vejr men med et par tykke strømpebukser og en varm jakke over, så kan pigerne sagtens holde varmen. Ligesom Dr. Martens har fået sit comeback i voksenmoden, så er de karakteristiske bikerstøvler også kommer på mode til børnene, og de bliver et hit i efteråret. Oversized tøj er også rigtig populært i efteråret, og ligesom med streetwear så giver det oversized tøj pigerne mulighed for at kunne bevæge sig frit. 

 

Beanies og sneakers til drengene

Særligt i drengemoden gør tendensen med det mønstrede tøj sig gældende, da tøjet gerne skal have et spændende print, have en sjov tekst på sig eller have et interessant mønster. Højhalsede sweaters og beanies er også på mode i efteråret, og det gælder både til mænd og drenge. Bikerstøvler som Dr. Martens er også in hos drengene i efteråret, som de er hos pigerne, men vandrestøvler og forede sneakers, der ligner basketstøvler, er også yderst populære.

få nyhedsbrevet

Til toppen