Tips til den perfekte børnefødselsdag – også for de voksne

Tips til den perfekte børnefødselsdag – også for de voksne

Tips til den perfekte børnefødselsdag – også for de voksne

Du har måske allerede fundet det rigtige pynt, inviteret dit barns små venner og købt noget slik til festen. Men du mangler at finde ud af, hvad de skal lave, og hvad du skal servere for de små sjæle og deres forældre. Hermed får du et par tips til næste børnefødselsdag.

 

Vælg en menu til både børn og voksne

Ofte når du holder børnefødselsdag, vil der også være voksne til stede, og derfor skal du selvfølgelig også forberede noget mad til de voksne. For at gøre det nemt for dig selv kunne du f.eks. bestille noget mad udefra. Det kunne enten være tapas, en klassisk menu, noget pizza eller noget fuldstændig anderledes – en helstegt pattegris. Pattegrisen vil være et spændende indslag både for de voksne og børnene, og så smager den også rigtig lækkert til et glas rødvin i solen – find helstegt pattegris her.

Hvis du vælger at bestille maden til de voksne, kan du selv holde dit fokus på menuen til børnene. Det er vigtigt, at du laver noget, som mange børn kan lide og er let at gå til, når de også skal have en masse tid til at lege. En god menu til børn kunne indeholde pølsehorn, pizzasnegle, grøntsagsstænger, en masse frugt og selvfølgelig en sej og børnevenlig kage, der dækker det store sukkerbehov hos de små.

 

Forbered nogle aktiviteter

Til en børnefødselsdag kan det være svært for børnene selv at finde på, hvad de skal lave. De plejer at lege sammen i børnehaven eller skolen, men lige så snart de kommer hjem til hinanden, så kan luften gå en smule ud af ballonen. Derfor giver det god mening for dig at forberede nogle aktiviteter såsom ’vinkegemme’, ’flaskehalsen peger på’ eller lignende, som sætter børnene i gang og opfordrer dem til også selv at lege videre bagefter.

få nyhedsbrevet

Til toppen