Disse klapvogne og en enkelt kombivogn er nogle af de bedste på markedet

Disse klapvogne og en enkelt kombivogn er nogle af de bedste på markedet

Disse klapvogne og en enkelt kombivogn er nogle af de bedste på markedet

Er du på udkig efter en klapvogn, og synes du, at det kan virke som lidt af en jungle at finde rundt i mærkerne og funktionerne, så er der heldigvis hjælp at hente. I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste og mest populære klapvogne, der findes på markedet, og en enkelt kombivogn. Du skal selvfølgelig købe din klapvogn ud fra, hvordan lige netop dine behov ser ud, og hvordan dit budget ser ud, men klapvognene og kombivognen, som vi præsenterer her, dækker rigtig mange af de behov, som man typisk har i forbindelse med klapvognen, så ved at købe en af disse klapvogne eller kombivognen er du sikret et godt produkt, som helt sikkert vil bringe dig megen glæde.

Baby Jogger City Premier

Baby Jogger City Premier kan bruges til børn på helt op til 23 kilo, men med en barnevognskasse kan Baby Jogger City Premier også anvendes til babyer. Klapvognen er blevet skabt med tanke på høj komfort for både barn og forældre. Derfor er blandt andet klapvognens sæde ergonomisk, så at barnet sidder korrekt og komfortabelt. Baby Jogger City Premier er en All Terrain-klapvogn, hvilket betyder, at den er nem at køre med stort set uanset hvilket terræn, man kører på. Klapvognen er meget kompakt og vejer kun 12,7 kilo, hvilket betyder, at den er nem at have med på farten. Klapvognen har en kaleche med solfaktor 50, så at barnet er optimalt beskyttet mod solen, og så har den en rummelig kurv, hvor du kan have dine varer i efter en tur i supermarkedet. Du kan finde Baby Jogger City Premier her.

Silver Cross Pop

Silver Cross Pop er en såkaldt paraplyklapvogn, hvilket vil sige, at den kan foldes sammen og nemt tages med på farten, og så kan klapvognen også laves om til en kombivogn, som er en kombination af en klapvogn og en barnevogn. Silver Cross Pop er nem at køre med nærmest uanset hvilken overflade, man kører på, den vejer ikke særligt meget, og så er den ergonomisk og dejligt blød for barnet at sidde i. Klapvognens håndtag er også ergonomiske, så at det er behageligt for mor og far at køre rundt med den. Silver Cross Pop har nogle smarte detaljer, som er værd at pointere. Blandt andet så er dækkene på klapvognen punkterfrie, hvilket betyder, at de ikke punkterer, uanset hvor ujævnt terrænet er, og så har klapvognen også en åndbar og rummelig kaleche, som gør det behageligt for barnet at sidde eller ligge i klapvognen på varme dage. Du finder Silver Cross Pop klapvognen lige her.

Bugaboo Fox

Bugaboo Fox er en kombivogn, som har et lækkert, eksklusivt design, og da den har en lift, kan den anvendes til babyer. Fordelen ved at investere i en kombivogn er, at du har barnevogn og klapvogn i ét produkt, så at du ikke behøver at købe begge dele. Bugaboo Fox er utroligt nem at håndtere – faktisk så nem, at man kan styre den med bare én hånd. Kombivognen har et stel, der vejer 9,9 kilo, hvilket ikke er meget for et stel til en kombivogn, og så har den fire store hjul, som gør det nemt at manøvrere kombivognen selv på meget ujævnt terræn. Derudover så kan håndtaget justeres, så at man nemt kan justere håndtaget til en højde, der er behagelig for en. Du kan finde den smarte kombivogn her.

få nyhedsbrevet

Til toppen