Er dit barn klar til jul og nytår?

Er dit barn klar til jul og nytår?

Er dit barn klar til jul og nytår?

Vi er ved at være langt henne i december, og det betyder, at vi begynder at nærme os jul og nytår. Dette er nogle hyggelige arrangementer, hvor de fleste gerne vil være lidt pæne i tøjet – så er dit barn klar?

 

Er dit barn ikke helt klar til jul og nytår endnu – i hvert fald når det kommer til tøjet – så er det ved at være på tide at få styr på det, hvis barnet skal have nyt tøj. Du behøver som sådan ikke købe to helt nye sæt tøj, hvis budgettet ikke er til det. Men decembers mange fester, kan det godt blive dyrt, hvis barnet skal have nyt tøj til det hele, men du kan med små ændringer have to nye outfits, så det ser ud som om barnet har to helt nye sæt tøj på – og endnu flere med et par ekstra stykker tøj.

 

Skal dit barn have en kjole på, kan du nemt ændre outfittet fra den ene fest til den anden. Køb for eksempel en flot kjole, hvor barnet til den ene fest bare har kjolen på med et par strømpebukser. Til den næste fest, kan barnet for eksempel have et par andre strømpebukser og en cardigan ud over kjolen. På denne måde er det ikke det helt samme outfit, som bliver brugt til begge fester. Måske har barnet også to par pæne sko, eller du køber måske et par ekstra. På denne måde er der endnu mere forskel på de to outfits. 

 

Skal dit barn have nederdel på, kan du nemt skifte blusen ud fra den ene fest til den anden – og måske strømpebukserne dertil. På denne måde ser det igen ud som om, det er to forskellige outfits, der er købt til barnet. Igen kan forskellige strømpebukser og sko også gøre outfitsene endnu mere forskellige, hvis du vil have, outfitsene ligner hinanden så lidt som muligt. 

 

Skal dit barn have bukser på, er det igen ret nemt at få to forskellige outfits. Køb to forskellige bluser eller skjorter og skift imellem dem. Her kan du også med fordel købe en butterfly og/eller et slips. Så kan du gøre outfitsene endnu mere særprægede, ved at skifte imellem dette også. 

 

Vi ved alle, at december er en dyr måned med julegaver, julemad og alle månedens fester. Det behøver derfor ikke være dyrt at klæde dit barn flot på til jul og nytår, hvis budgettet ikke er til det. Med en ekstra trøje, skjorte eller cardigan, kan det nemt blive et helt nyt outfit.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen