Hvor skal baby sove?

Hvor skal baby sove?

Hvor skal baby sove?

En lille ny bringer altid stor glæde til familien. En lille baby er simpelthen bare så dejlig, selvom de ikke gør så meget til at starte med. I starten bruger baby mest tiden på at spise eller sove – det er derfor vigtigt at have et dejligt sted, hvor baby kan ligge og sove det meste af dagen.

Man kan jo ikke få nok af en ny lille baby, så der er mange, der vælger at få en bedside crib, så baby ligger så tæt på forældrene som muligt. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad en bedside crib er, så er det ganske enkelt en babyseng, som monteres i siden af en voksenseng. Jeres lille baby ligger derfor lige ved siden af jer i sengen. Det giver meget nærvær og tryghed både for baby og forældrene, da de herigennem er tæt på hinanden – selv i nattetimerne. 

Bedside cribs er derfor blevet meget populære, så der er kommet en del markedet. Men hvilken er den bedste bedside crib? Det er jo det store spørgsmål. Som så meget andet, er det jeres behov, der afgør hvilken bedside crib, der er den bedste for jer. Alle mennesker er forskellige og har derfor forskellige behov. Derfor er det ikke sikkert, at den bedside crib naboen anbefaler, er den bedste for jer.

Det kan derfor godt være en god ide at gøre sig nogle overvejelser over, hvilke behov I har, når det kommer til jeres nye bedside crib. Måske er det vigtigt for jer, at der er hjul under sengen, så den nemt kan bruges i andre rum i huset, hvis I ikke vil have at baby altid skal sove inde i soveværelset – eller måske er dette fuldstændig ligegyldigt for jer? Er I tit på tur og vil derfor gerne have en bedside crib, der nemt kan foldes sammen og fastmonteres på en anden seng? Jeres behov er helt op til jer og jeres hverdag, så det er en god ide at sætte sig ned og gøre disse overvejelser, inden I køber en bedside crib.

Som sagt, er der mange forskellige bedside cribs i mange forskellige designs. Nogle har hjul under stellet, så babysengen er nem at rykke ind i andre rum. Nogle er lavet som tremmesenge, hvor bunden kan nedjusteres, hvilket kan være smart, når baby bliver lidt ældre. Nogle bedside cribs kan laves om til vugger. Der er derfor ufattelig mange forskellige variationer af bedside cribs, så det kan være ret uoverskueligt at finde ud af, hvilken der passer til jeres behov.

Det kan derfor være en god ide at tjekke forskellige bedside cribs-tests, så det bliver lidt mere overskueligt for jer at finde ud af, hvilke modeller der passer til jeres behov. Disse tests begrænser de mange muligheder, samtidig med at de fortæller, hvilke behov hver enkelt bedside crib opfylder. Mange tests vælger en testvinder, men denne er ikke nødvendigvis den bedste for jer – det er derfor en god ide at tjekke, om testvinderen lever op til jeres behov, inden I køber den. Lever testvinderen ikke op til jeres behov, er der mange andre muligheder. Læs derfor grundigt sådanne tests igennem og vælg lige præcis den bedside crib, som passer bedst til jer og jeres behov.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen