Når lykken banker på, skal man lukke op.. og ud at hoppe i vandpytter!

Når lykken banker på, skal man lukke op.. og ud at hoppe i vandpytter!

Når lykken banker på, skal man lukke op.. og ud at hoppe i vandpytter!

Selvom det våde vejr og kulden er over os, betyder det bestemt ikke, at børn er færdige med at være udenfor. Det er tiden hvor gummistøvler og regntøj er en fast del af børnegarderoben. Det er tiden, hvor der leges i regn og vandpytter – og er der egentlig en bedre lyd end børns grin og leg, når de hopper i vandpytter?

 

Det er også en kold tid, vi går i møde, så det kan være nødvendigt med termotøj under regntøjet, inden vi helt skifter over til vintertøjet. Termotøj er en gyldne mellemvej, hvor børn stadig holdes varme, mens de leger udenfor, selvom det måske ikke helt er tid til at finde de store vinterjakker og flyverdragter frem endnu.

 

”Men jeg vil meget hellere ud i det store blå, med mine go’e gamle røde gummistøvler på” lyder sangen Røde Gummistøvler, og er der noget som beskriver efterår mere end dette? Støvler burde være fast inventar i alle børnegarderober i efteråret – om det er røde eller ej. Støvler behøver dog ikke være ”snavsede og for små”, som det også lyder i sangen. Der er et bredt udvalg af gummistøvler, så det er ikke en umulig opgave at finde det perfekte par til dit barn – også i den rigtige størrelse.

 

Der er rig mulighed for at holde dit barn både tørt og varmt, selvom det er efterår. Så giv dit barn nok tøj på, tag barnet i hånden og tag ud for at nyde det hyggelige efterårsvejr sammen.

få nyhedsbrevet

Til toppen