Sådan skal konfirmanden se ud i 2020

Sådan skal konfirmanden se ud i 2020

Sådan skal konfirmanden se ud i 2020

Hvordan skal konfirmanden se ud i 2020? Hvert år kommer der nye konfirmationstendenser til, og dem skal man selvfølgelig have styr på for at sikre, at konfirmanderne bliver lige så smarte, som de går og drømmer om. Du kan danne dig et overblik over konfirmationstendenserne i 2020 lige her.

Pigerne

Oftest har pigerne hvid kjole på til deres konfirmation, men udover dette så er der som sådan ikke nogle ”regler” for, hvordan pigerne skal se ud til deres konfirmation. I 2020 er det populært at have en konfirmationskjole som er lidt boheme – det vil sige at den eksempelvis har store flæser og blonder. Det er også en trend at konfirmationskjolen skal have broderede kniplinger – også kaldet broderi anglaise. Hæklede detaljer på kjolen er også et hit. 

Som sagt så er der ikke rigtig nogle regler for, hvordan pigerne skal styles til deres konfirmation, hvilket giver plads til, at man kan være rigtig kreativ med outfittet til konfirmationen. Mange konfirmander vælger eksempelvis i 2020 at style deres konfirmationskjole med en smart denimjakke. Den kan man vælge skal være hvid ligesom kjolen, men der er intet i vejen for at vælge den klassiske, blå denimjakke – det kan nemlig give et sejt twist til outfittet. 

Udover selve tøjet så skal der også tages stilling til accessories. Her kan man eksempelvis vælge at pifte konfirmationskjolen lidt op med et smart bælte om taljen eller at få nogle hårsmykker i håret som eksempelvis nogle fine, små blomster eller perler. 

Skoene er oftest hvide til konfirmationen, og det er heldigvis generelt meget moderne at have hvide sneakers, så der er et bredt udvalg at vælge imellem. Ellers kan vælge den klassiske ballerinasko, som stadig er in den dag i dag eller en enkel sandal. Selvom konfirmanderne oftest har hvide sko på, så er det altså ikke forbudt at vælge nogle sko med farve – det kan ligesom den blå denimjakke gøre outfittet helt unikt. 

Når det kommer til smykkerne så er det bare med at finde det konfirmanden bedst kan lide, og som matcher bedst med tøjet og resten af de valgte accessories. Det kan også være, at der er nogle arvestykker, der har forbindelse til tidligere konfirmationer i familien, som konfirmanden kan få lov til at bære.

Drengene

Drengene har oftest jakkesæt på, eller også kombinerer de en smart blazer med en skjorte og et par jeans. Hvis man ønsker et lidt mere afslappet look, så kan man med fordele vælge outfittet med blazeren og jeansene. 

I modsætning til pigerne så er der ikke så mange accessories, drengene skal forholde sig til i forbindelse med konfirmationen. Udover et bælte så kan drengene vælge at bære enten slips eller butterfly til deres konfirmation, og i 2020 er det virkelig moderne, at drengene har den fikse butterfly om halsen. Både butterfly og slips kan man kombinere med et matchende lommetørklæde i brystlommen for at gøre outfittet mere gennemført. Butterflyen eller slipset må meget gerne have en iøjefaldende farve eller have et spændende mønster.

Det er også meget in at bære en vest til konfirmation, hvilket kan kombineres med enten en t-shirt eller en skjorte.

Drengene kan ligesom pigerne bære hvide sneakers til konfirmationen, men de kan også vælge at bære nogle mere formelle herresko. 

få nyhedsbrevet

Til toppen