Skoletasker

Det er en stor ting for ens barn at vælge skoletaske, så det er også vigtigt, at det er den helt rigtige, der bliver købt. Her på siden finder du et bredt udvalg af skoletasker med masser af forskellige og spændende motiver, mønstre og farver. Vi har eksempelvis skoletasker i det populære Lego Elves-tema, Star Wars-tema, Biler-tema og mange andre.

 

På siden finder du også de innovative skoletasker fra Ergobag, som både er bæredygtige og ergonomiske. At skoletaskerne fra Ergobag er ergonomiske betyder, at skoletaskerne er udviklet til at påføre barnets ryg mindst mulig belastning, hvilket er en stor fordel, når der skal vælges skoletaske, da barnets ryg hurtigt kan blive belastet, når skoletasken bliver fyldt med tunge skolebøger. 

spar 60%

Skoletasker for enhver smag

 

Om det er skolestart, eller skoletasken bare trænger til at blive skiftet ud, så er Kiidzo.dk det helt rette sted at finde dit barns nye skoletaske. At få fat i den helt rigtige skoletaske, som dit barn bare synes er den sejeste og flotteste af dem alle, er super vigtigt for dit barn, så det er med mange overvejelser, at den helt rigtige skoletaske udvælges, og derfor har man brug for et godt og bredt udvalg for at være sikker på, at det er den helt perfekte skoletaske, man får med hjem. Det har vi heldigvis her på siden, og vores udvalg kan næsten ikke skuffe. I vores brede udvalg af skoletasker finder du masser af fantastiske styles, som slet ikke er til at stå for. Skoletaskerne findes i et væld af flotte farver og mønstre, og du finder også en masse af dem med motiver fra populære børnefilm og –serier. I vores udvalg har vi skoletasker af mærkerne Lego, Satch, Ergobag og mange andre. 

 

Pas på dit barns ryg 

 

Når du skal købe skoletaske til dit barn, er det meget vigtigt, at tasken sidder godt på dit barn og har den rette størrelser, for ellers kan skoletasken ende med at skade barnets ryg. Derfor er der nogle ting, man skal være opmærksom på, når man køber skoletaske til sit barn. Tasken uden indhold må for eksempel ikke veje mere end 1 kg, og den må ikke være bredere end dit barns skuldre. Når skolebøgerne, hæfterne, penalhuset og alle de andre skolesager kommer i tasken, så må skoletasken højst veje 15% af barnets vægt. Vælg gerne en skoletaske med rumfordeling således at de tunge skolesager kan lægges i det inderste rum op, ad barnets ryg, da dette mindsker belastningen af ryggen. Samtidig skal der gerne være brystrem og hofterem på skoletasken, således at taskens vægt bliver fordelt. Noget du skal være opmærksom på som forælder, når du sender dit barn afsted med skoletasken er, at tasken skal sidde på ryggen og ikke nede ved numsen så sørg for at stramme remmene ved skuldrende godt ind. 

 

Alt til skolestart på Kiidzo.dk

 

På Kiidzo.dk finder du alt, hvad dit barn har brug for til skolestart. Udover vores mange flotte skoletasker har vi også penalhuse, gymnastiktasker og –poser samt fine drikkedunke og madkasser. Du finder masser af flotte penalhuse til barnets tegne- og skrivegrejer her på siden samt madkasser og drikkedunke i mange forskellige former og farver. Det er også et must med en gymnastiktaske eller –pose, når der står idræt på skemaet, og dem har vi også et bredt udvalg af. Som sagt så finder du alle tingene til skolestart her på siden, og det er endda til de billigste priser og af den bedste kvalitet - så du behøver ikke at skulle langt for at gøre dit barn skoleklar. Udover de fast lave priser, har vi ofte også gode tilbud på mange af vores skoletasker, så der er mange penge at spare ved at handle på Kiidzo.dk. Vores udvalg er enormt bredt, så der er garanteret noget, der vil falde både i din og dit barns smag.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen